3d nyomtatóval gyártott egyedi termékek

A szolgáltató

 • Cégnév: Create XYZ, Csiszár István e.v.
 • Székhely: 8756 Nagyrécse, Deák Ferenc utca 29.
 • Levelezési cím: 8756 Nagyrécse, Deák Ferenc utca 29.
 • Adószám: 66689533140
 • Statisztikai számjele: 66689533479123120
 • Fő tevékenység: Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
 • Bankszámlaszám: 11749015-20088631
 • IBAN: HU54117490152008863100000000
 • Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB
 • Az OTP Bank Székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
 • Szerződés nyelve: Magyar
 • Kapcsolattartó: Csiszár István
 • Elektronikus elérhetőség:  [email protected]
 • Telefonos elérhetőség: +36 70 566 9820

A vásárló

Aki a Create XYZ szolgáltatását igénybe veszi, azaz a www.createxyz.com internetes felületén keresztül árut megrendel, vásárol. Szerződés a két fél között az online (webshopon keresztül történő) vagy e-mailben ( a [email protected]) történő megrendeléssel jön létre. A szerződések visszakereshetők.

A szállító

A megrendelt termékeket a Webox szállítja házhoz.

A megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak

Ajándéktárgyak, alkatrészek, bérnyomtatás, egyéb szolgáltatás

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámolásra!

Rendelési információk

A vásárlás regisztrációhoz kötött.

Vásárlási folyamat

 1. Válassza ki a terméket a főoldalról vagy a kategóriákból. Ha a termék fotójára kattint, megnézheti azt nagyobb méretben és rövid leírást olvashat róla. Válassza ki a megfelelő méretet és színt. Amennyiben a termék elfogyott az adott színben vagy méretben, akkor arra megrendelést nem tud leadni.
 2. Ha a termék megrendelése mellett dönt, kérem kattintson a ”Kosárba” feliratra. Ekkor a főoldalon felül a Kosár szimbólum mellett megtalálja a kiválasztott termék árát és a megjelölt mennyiséget. Kattintson a Kosárra, itt még tudja módosítani a megrendelni kívánt mennyiséget.
 3. Amennyiben az összeg és a darabszám megfelelő, kattintson a „Pénztár” gombra.
 4. Regisztráljon oldalunkra, amennyiben ezt már korábban megtette, csak írja be a regisztrációkor megadott e-mail címet és jelszót.
 5. Töltse ki lépésről lépésre a megrendeléshez szükséges (szállítási cím, számlázási cím, név, szállítás-, fizetés módja) adatokat.
 6. Végső lépésben véglegesítse megrendelését, email címre elküldjük a megrendelés visszaigazolását.

A megrendelés feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik: 20:00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az az követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést. Általános teljesítési határidő, a visszaigolástól számított 1-2 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változtatás miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Vásárlási feltételek

Minimum vásárlási limit nincs.

Fizetés, áruátvétel

Online fizetés esetén a megrendelést követően online kell fizetni, kivéve a csomagküldéssel megrendelt termékek ellenértékét a kézbesítéskor kell fizetni a szállítási díjjal egyidejűleg a kiszállítónak. Ennek értéke tömegtől és értéktől függően:

Súly (tól-ig)
0-25 kg
Csomagautomatába kézbesítve
599 Ft

 

Az utánvétkezelés az alábbi árakon érhető el:

Beszedendő áruérték
Díja
10 000 Ft-ig  140 Ft
10 001-20 000 Ft-ig  250 Ft
20 001 Ft felett  Az összeg 1.5%-a

 

Előre utalás esetén kérem, hogy a közleménybe kerüljön feltüntésre a megrendléskor kapott Rendelési azonosító.

A szállítási idő a megrendelést követően 1-3 munkanap. A küldemény átvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelt termékeket a Webox csomagszállítóval juttatjuk el címére. A Webox a csomag feladását követő 1-3 munkanapon belül, 0-24 óra között szállít.

A csomagküldő Ügyfélszolgálata:

 • Telefon: +36 1 445 3663
 • E-mail: [email protected]
 • A csomagküldő szolgálat webcíme: webox.hu

Bankkártyás fizetés

Elfogadom, hogy a szolgáltató által a www.createxyz.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a PayPal Corp., mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A vásárlástól való elállás joga

Minden a webáruházban listázott termék egyedileg a vevő kérése alapján készül, emiatt a vásárlástól utólag elállni nem lehet. Amennyiben a termék sérülten érkezik, vagy minőségi kifogás merül fel, akkor ezzel kapcsolatban jelezheted a csere iránti igényedet a [email protected] címen.

Szállítás

A megrendelés visszaigazolását követően másnap, de maximum 4 munkanapon belül történik. A vevő a küldemény átvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük ne vegye át. A vevő köteles az átvételkor az árukat tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A vevő jogosult a megrendelést követően 14 napon belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét kizárólag elektronikus levél útján jelezheti a [email protected] címén. Ebben az esetben a vevőt az áru visszaküldésével kapcsolatos postai költségek terhelik.